AFTP: Personalised Food, met tech en data naar een betere, individuele gezondheid

Start datum/tijd:
donderdag 12 oktober 2017 13:00:00
Eind datum/tijd:
donderdag 12 oktober 2017 18:00:00
Evenement Details:
13.00 – Ontvangst & Registratie
13.30 – Introductie Jo Goossens | Een nieuw paradigma in een complex gezondheids- en voedingsuniversum, waarom kan het een oplossing zijn?
13.50 – Hans Westerhoff – Prof. Systeembiologie Universiteiten Amsterdam & Manchester | Van big data gnomics naar het begrip van een persoonlijk voedingspatroon
14.10 – Annet Roodenburg – Lector Voeding en Gezondheid HAS | Naar een gezonder voedselaanbod
14.30 – Thomas Bachet , Strateeg en adviseur Actify, Achmea Zilveren Kruis | Briljante businessmodellen in Food: Baanbrekers voor betaalbaar, schaalbaar en duurzaam eten.
14.50 – Korte pauze
15.05 – Marijana Radonjic, co-founder & CEO EdgeLeap | Steering R&D innovation: from information to intelligence
15.25 – Karin Verzijden – Axon Advocaten | Juridisch kader rondom personalised food en data
15.45 – Pauze
16.15 – Discussie in ronde tafels over de verschillende rollen. Hierbij zetten we verschillende ‘rollen’ centraal en voeren we dialoog in kleine groepen. Voorbeelden: verzekeraars, gezondheidsinstanties, voedselproducenten, data scientists, overheid, onderwijs, NGO’s,
16.35 – Plenaire afsluiting
16.45 – Borrel
Soort activiteit:
Netwerken
Locatie:
Het Glazen Huis -
Oudhuizerstraat 31
7382 BS, Klarenbeek
055-3011 082

Registreer hier